View Single Post
Staro 23.03.2009., 01:02   #4
lkw_pkw
Premium
Moj komp

lkw_pkw's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
-ovako prvo ploča radi sa serijskim coolerom bez problema i proc se grije najviše 45stupnjeva jer sam i posle vodenog baš provjerio da možda nije problem u ploči
-to je ploča Asus M2R32MVP za AMD socket AM2 ploča ima sa doljnje strane p metalnu pločicu koje je sa jedne strane izolirana sa plastikom tako da nebi smjelo biti kratki spoj kad pričvistim blok

-pumpa ide na 12V od Termaltake je komplet ovo su karakteristike pumpe
  • Secured by L type Clip to minimize the vibration and noise from motor.
  • The motor will automatially adjust its speed from 1800rpm to 2500rpm based on the water resistance.
  • Monitor the motor speed through the 3Pin connector.
-isključim te opcije u biosu i posle ne pokazuje više CPU FAN error ali svejedno se temperatura opet diže.

-grafika radi na PCI Exspressu kad maknem CPU FAN error na običnoj PCI grafičkoj

-pumpa gura vodu jer kad jer kad sam primio dovodnu cijev iz pumpe koja ide do bloka osjeti se cirkulacija kroz cijev.
-u pumpi ima jedna mala kuglica koja lebdi u vodi kada radi pumpa

EDIT:

http://www.youtube.com/watch?v=eG1ZFFcgTog evo ovo je isto kao moje vodeno hlađenje samo sto sam ja dobio od frajera limice za AMD K7 a serijski se još dobije za pentium 4 limić i limić za AMD K8
K:Karambol ili neispravne iPhone, Samsung,Sony,Nokia,LG,Huawei,Xaomi uređaje

Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 29.03.2009. u 16:46.
lkw_pkw je offline   Reply With Quote