evo i ja trazim neku plazmicu, a ovu temu pratim vec neko vrijeme i slinim a sad su curi dosli rezultati natjecaja da je dobila stipendiju pa uzimamo jednu njoj...
do sad sam odlucio da ce bit panasonic, mislim da je 37" dosta posto je udaljenost 230cm od nje? ali cura oce i oce TV od METRA pa neznam dal bi imalo smisla opce uzimat 42" na tu udaljenost(230cm)? trenutno je kabelska tv tamo(to je valjda analogni signal?) a planiraju uzet i maxtv(a to moze sam na jednom tv-u bit spojeno jel?) pa valjda nebi puno gubio sa izostankom mpeg2/4 tunera?
cijena je ono, bolje da je jeftinije nego skuplje ali do recimo nekih 5000kn(poželjno da bude i oko 4000, sam ja neznam kolko su ovi skuplji i bolji)...i to bi uzimali kroz sljedecih mjesec dana, znaci nije tak hitno, pa me zanima dal se isplati pricekat ove nove modele ili bolje piknut neki na akciji od starih? i vidim u hgspotu PANASONIC TH-37PV7P za 4k kn a jos imam i tamo neki kuponcic za popust od 5% pa me zanima koja je razlika izmedju tog i onih sa 8 na kraju?
thx