View Single Post
Staro 16.03.2009., 20:29   #1
alengrosevic
Premium
Moj komp

alengrosevic's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Wink Ultra gejming podloga za malo Kn

Eto posto sam trebao nabaviti podlogu za misa, bacio sam se u potragu za dobrom podlogom. Prvo sam skocio do HgSpota posto oni imaju par podloga, a i taj dan sam bio u blizini Mandija a reko ajde da pogledam sto nude.
Kad sam tamo dosao imali su Razer Goliathus (cca 120 kn) i Exactmat za 220kn. Imali su i neke kensington ali nisu mi bile nesto posebno pa sam ih odmah preskocio. Gledao zam Goliathus ali mi se nije cinila nesto posebo pa sam bacio oko na exacmat. Vec sam je imao u ruci, ali mi je dosla cura i rekla da sto ce mi podloska za misa od 220 kn. Na to sam razmislio i dosao do zakljucka da stvarno podloska ne vrijedi 220 kn (bar meni).

Onda sam otisao do Utrina u Hgspot jer mi je rekao prodavac da tamo imaju veci izbor. Kad sam dosao tamo ista prica kao i u mandiju, uz dodatak neke male goliathus ili kako se zove (90 kn) i vulgaris par komada. Na pitanje sto je toliko posebno na ovim goliathus i zasto toliko kostaju, a platnene su (dobro jesu malo kvalitetnije) na sto mi je odgovorio da su to geymerske podloge koje se same lijepe na podlogu i ne klizu.
Na to njegovo mi je pala jedna ideja koja me nije puno kostala, a zasad radi odlican posao.
Uzeo sam 4 komada vulgaris obicnih podloski crvene boje (neopren sa tkaninom gore) po 4 kn svaka (ravno 4 ) i otisao sam u Pevecu po dvostranu ljepljivu traku. Fino sam postavio trakice s donje strane podloske i zalijepio na stol. Podloska drzi kao da je srasla sa stolom i mis veselo klizi po njoj.
Kad sve zbrojim, 4x4 kn = 16 kn za podloske i 27 kn za 10 metara dvostruke ljepljive trake (sto cu imati za gro puta) i na kraju me ispale 43 kn za 4 podloske. Kad se ova izlize ili potrosi, stavim novu i peglaj dalje. Uvjeren sam da jedna goliathus ne moze trajati duze od ove 4, a ove 4 ne kostaju kao pola Razerove.
Jos ako si dam truda i napravim mali logo sa flomicem ili cim vec, posao do yaya
Eto par slika:

alengrosevic je offline   Reply With Quote