da se ubacim, jer jako volim rpg, pa da skomentiram...
igral sam igru prije pra mjeseci... hmmm borba me je oduševila... al na 10 min. igra ima totalni potencijal u borbi u smislu dinamike i brzine, i dobar osjećaj dok ga mrakneš, al stvarno pre prebrzo dosadi... i prejednolično... to kolko vidim i svi tak misliju. Al uglavnom meni to više miriši na akcijsku igru tipa devil may cry nego rpg.
Mapa je stvarno preblentavo napravljena, igra je tipično akcijski ograničena, e sad, moram priznati da priču nemogu komentirati jer sam došel tek do jedrenjaka i tam sam odustal... to je početak u principu... Baš sam ju htel igrati, al nažalost ne dira me u dušu kak bi rekli. Kak morowind npr. Tam je svijet bil živi. Ovo mi je ko neki crtić, grafika sve ok, lepo zgleda, al je prazna... I velim, za mene nije to rpg. nije rpg samo levelanje i pumpanje, to treba biti i atmosfera, avantura, nelinearnst i jakoooo dugo traje. hehe. tak u mojem rječniku stoji pod rpg...
Neznam, kak sam čital vaše komentare, većinom su ok, tak da možda dam još šansu, jer vidim da je Vulcanu igra mrak. videl bum.
u svakom slučaju kul kaj vam je super.