View Single Post
Staro 14.03.2009., 18:41   #7
Valg
Guest
Moj komp

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor zwer Pregled postova
hehe... Ta spika sa windows flasherom mi je samo dokaz da u Asusu rade polu-retardi. Kako mogu na netu nudit flasher za windowse kad je prva stvar koju sam naguglao o njemu DA NE RADI. Mislim, na jednog koji tvrdi da radi ok nadjem jos 10 koji kazu da zaje_e ploce nepovratno.

I naravno, garanciju u Linksu si mogu zabit u dupe jer
- moram cekat par tjedana da oni to pogledaju i to ako....
- ... me uopce prime kad im kazem da sam isao flashat bios
- dobijem identicno novo Asus govno ako mi garancija prodje

(Links naravno nije nista kriv u ovom slucaju, njima samo za rad)
Oprosti, ali ja sam imao jedan problem sa ramom na svojo M3N-H/HDMI pločom, i nisam znao riješiti.
PippinCro mi je preporučio da flasham BIOS, jer možda tako BSOD-ovi prestanu.

I normalno sam radio preko winflash-a od Asusa, i u pol flashanja, kad je pisalo da je bios izbrisan mi je nestalo struje.
Rekoh "bye bye ploča". Došla struja i ploča normalno radila, tako da sam se začudio.Bios je bio i dalje onaj stari, preflash-ao i sve radilo super. Ploča je kod drugog vlasnika i radi bez beda.

Tako da za svoje neznanje/nemar ne možeš tužiti jednu firmu.
Šta ti još ostaje osim Asusa i DFI-a? Pa imaš Asrock i Biostar, koji ćeš reći "ne to neću to je low end to je šrot", što je daleko od istine.
Imao ond skupe Gigabyte-ice koje nisu sluga Biostaru i Asrocku, ili možda MSI kojem su skupe ploče dobre, a ove jeftine su tako prazne, pola komponenti fali.

Abita i Solteka više nema. Najbolje bi ti onda bilod a uzmeš Intel ploču za 2 soma kuna pa si miran, i nitko ti onda više neće biti kriv osim intela...
Valg je offline   Reply With Quote