Šta se sine bojiš, morao sam malo i prašinu sredit, i stavit novu pastu na proc (ova silver se sva stvrdla, pa stavio malo plavog spire-a). 
Evo gotovo, zadovoljan sam (a jesam ga naguro sine 

).
Točka 1: Tu sam iznad napajanja (točno 8mm mjesta) nagurao kablove od 2. 6pin konektora, 24pin i 8pin kabal sa ploče! 

Jedva stalo al jebiga. 

Točka 2: Tu iznad optike stoji 1. 6pin za grafu (4850HD) dok nije kod mene, da ne visi uokolo (kasnije opet bude tamo gdje je bila).
Točka 3: E tu iza napajanja ima točno 12mm od bočne stranice. Ne stane ništa uz metalni nosač, nego samo tu uz napajanje. Tu sam nagurao 1X molex kablove (svaki ima po 2-3 konektora) i 1X SATA kablove.
Ne može se sve skroz sakriti, ALI bolje nego što je bilo:
Neću sad ponavljati neke slike koje su u temi o sharkoon šerafima (tamo pogledajte dalje).
Ovdje sad još par slika kako to izgleda sad.
Žao mi je samo što taj kabal za SATA uređaje nije 2-3cm duži, tako da ga mogu provući iza neonke (jednostavno nejde, fali tih 2-3cm da se "zategne"), a ovaj SATA kabal od optike ću mjenjati sa dužim (50-60cm kablom, što duži to bolji), a ovaj crni sa optike ću onda premjestiti na "eSATA" kad razvučem preko ploče, neće se ni kužiti, baš dobro izgleda.