Razumim kako je. Taj crashfree ne vridi ništa. Koliko znam to im je samo reklama da se kao može spasiti BIOS ali ako je on toliko uništen onda ništa od toga.
Možeš jedino koliko ja znam kupit takvu istu ploču izvuč njen BIOS čip i napravit hot-swap te flešat u drugoj. Znači upališ s drugom pločom. Uđeš u DOS i onda skineš njen čip, ubaciš neispravan i onda flešaš. Ovo naravno ne radi ako je neka druga ploča u pitanju jer ti afudos neće dopustit da flešaš "krivi" bios.
Ako netko zna kako s drugom pločom flešati bios, a da je ona drugačija od prve onda neka javi jer i meni treba to. Pokušaj s unifleshom, ja s njim nisam imao sreće.
Evo i moja A8R32-DELUXE riknila prije par dana. Upali, pokaže sliku, inicijalizira usb, onda zamrzne i moš se slikat. Ploča je veoma malo bila korištena, toliko o kvaliteti.
*edit: Nikad ne koristi winflash utility. Nije mi jasno zašto to uopće stavljaju na web site. Gigabajtov ne radi ništa bolje i također zasere stvar.
*edit: Ako nećeš Asus i Dfi jedino ti još ostaje Gigabajt. Ja sam još najzadovoljniji s njihovim pločama. DO 800kn imaš ep45-ds3 ili možeš neke jeftinije varijante tipa p43 ili čak p35 ploče koje su jako dobre. ep45-ds3 čak ima 2 bios čipa, podržava crossfire, ima 6 faza za cpu i sve solidne kondiće. Tko to još nudi za 800kn?