View Single Post
Staro 13.03.2009., 14:00   #1
DonKacunko
Registered User

Datum registracije: Mar 2009
Monitor 22"+ (web dizajn + grafika)

Nikad nisam imao priliku radit na monitoru većem od 17", skupilo se nešto kinte i kupit ću uskoro novi. Znam je većina vas polagano preskakala levele kako bi se nešto novo pojavilo na tržištu, 17, 19, 22... Ja bi puknuo odma u glavu i uzeo neku beštiju od 24" ili 26".

Bavim se prvenstveno web dizajnom, radim pomalo u flashu, koristim photoshop, fireworks yadda yadda i puna mi je pipa da moram crtl + /crt -, scrollat gore scrollat dolje, da svaku noć prije spavanja moram čistit desktop ko da radim u komunalnom, da sjedim na kauči i gledam što sam napravio a ono mi svako 5 minuta mijenja boje, kad mi netko uđe u stan da prvo primjeti monitor a onda moju zgodnu curu, da počnem razmišljat o promjeni radnog stola kolika će bit beštija i najbitnije od svega da bude veći od mog susjeda Šime.

Slušao sam o tim matricama u monitorima, dvi izlazima, bojama, kontrastima, panelima, sve živo sam iščitao. Potrošio bi do 1000 eura, naravno tražim nešto optimalno, najbolje za najmanje para.

Dell, Nec, Samsung, Hp, ja pojma nemam. Nadam se da ste shvatili problem, pomozite
DonKacunko je offline   Reply With Quote