View Single Post
Staro 13.03.2009., 13:24   #593
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor žile Pregled postova
Ako imaš kablovsku,nemoj se zajebavat s MaxTV,jer po isteku probnog roka,odmah te prebacuju na ugovor od 24mj.,a naravno,neće te obavjestiti da ti ističe,tako da je taj probni rok samo zamka za medvjede.
A ja nisam nešto naručito zadovoljan,broj kanala koji se isplate nakon što ti ukinu plus i HBO paket ne prelazi 10,i uglavnom se svodi na dokumentarce,od kojih me nekih 5% stvarno i zanima.Ja na tom speedtouchu nikakvih problema nemam.
Ma tehnicar mi je rekao da su sa speedtouchem ispravili sve nedostatke oko MaxTV-a....one koje su imali stariji ruteri, npr. onaj d-link koji moji roditelji imaju....njima se stalno smrzava slika, trza i tako pa je rekao da ce im zamjeniti ruter.
Postao sam slike od uticnica u zidu i ja uistinu ne znam gdje i sta da piknem da imam kablovsku. Tri uticnice su...jedna za normalni kabal, a ove dvije ne znam kakve su.....ne znam kako da ukljucim kablovsku.
U starom stanu kada sam bio u centru isto nisam nista placao, a imao sam kablovsku no isla je normalno preko obicnoga kabla......pa me ovo sada zbunjuje jer ne znam sta da radim posto na obicnome kablu imam samo ona 3-4 osnovna programa...Nova, RTL i ostali.
Ako netko zna sta trebam napraviti i sta gdje ukopcati da imam kablovsku molim vas da mi da tu info da se ne zahebavam i da ne gnjavim susjede jer tek sam se doselio pa ih bas i ne poznajem.

TNX

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline   Reply With Quote