View Single Post
Staro 13.03.2009., 01:43   #18
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
citam ovu temu otpocetka, i sada sam tek odlucio se javiti sa malo radikalnim prijedlogom.

prvo, ovu maticnu sam osobno imao nekih godinu dana, i imam apsolutno samo rijeci hvale. nikad problema nikakvih, sve sljakalo 5/5 dok nisam sve rasprodao i presao na intela .

nego, zasto ne skrkas vindovse, napravih format c particije, i ne stavis svjez xp sa sp2/sp3, i puknes na njega drivere sto si dobio sa plocom (znam da rade kako treba kad sam imao plocu)? naravno, prije svega za svaki slucaj resetiras bios, i obavis mukotrpan, ali ne toliko tezak i dugotrajan posao? i onda ako opet zezaju usb-i i nece raditi kako treba, fino odfuras komp gdje si uzeo maticnu i trazis da ti provjere dal ploca radi kako treba. naravno ako si sve instalirao kako treba, ploca nebi smjela raditi kako treba, nebi trebao platiti ispitivanje ploce, i trebao bi dobiti novu takvu (ili barem noviju slicnih karakteristika, tipa 770/780 chipseta).

ovo sve nabadanje daj ovo, daj ono, ne znam kako vam se da. meni cim nesto krene zezati (a da znam da nije hardverski problem), ako ne rijesim u dva max tri sata, xp je u przi i vec se restarta komp. skrkam sistem, ali znam nakon svjeze instalacije da mi sve radi 5/5 i da je sistem u tip-top stanju.

Burko je offline   Reply With Quote