View Single Post
Staro 12.03.2009., 15:09   #1
xpsp1a
Premium
Moj komp

xpsp1a's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Kako instalirati pržilicu?

Dakle, imao sam na jednom ide kablu dva diska, na drugom CD pržilicu i DVD pržilicu, sve normalno radilo, na sata priključcima tri diska i jedan slobodan utor

DVD pržilica je riknula i kupio sam novu ( DVD±RW SONY NEC OPTIARC AD-7201-0A, 20x, crna, PATA, Dual layer, Light Scribe)

izvadim riknutu pržilicu i stavim novu i kod podizanja sustava u biosu nema ni CD ni DVD pržilice

otkopčam novu DVD pržilicu, u biosu prepoznaje staru CD, otkopčam staru CD u biosu prepoznaje novu DVD i ona uredno radi u windowsima

probao sam sve kombinacije ali nikako ne žele raditi oba dvije zajedno, bios ih ne prepoznaje???

usput sam kupio i jedan sata disk i istovremene kada sam ugrađivao pržilicu, uštekao ga u jedini preostali slobodni utor i on radi normalno, to je jedino što se promijenilo od vađenja stare i stavljanja nove pržilice ako bi mogla biti u tome neka fora

nije da mi treba ova stara CD pržilica ali jednostavno me nervira, imate neku ideju zašto sad neće raditi na istom kablu a sa starom mi je normalno radilo godinama??

tnx
xpsp1a je offline   Reply With Quote