View Single Post
Staro 23.07.2004., 15:37   #5
ljekra
Premium

ljekra's Avatar

Datum registracije: Dec 2003
Citiraj:
Originally posted by k41u
karticu sam izvadio i ponovo se to dogodilo tako da sam je vratio nazad..nesto je drugo u pitanju ali neznam sta?

bio mi je i problem u tome da mi komp kod startanja nije prepoznavao ni dvd ni dvd/rw tako da sam promijenio SATA kabel od diska i kabel koji spaja dvd i przilicu s matiocnom i sad mi ih je prepoznao..jel moguce da sew to sve dogadalo zbog kabela?ili je u necemu drugom stvar?

Jap, vrlo lako moguce, ata kablovi su prekruti, a i danasnja kvaliteta proizvoda je u k... Presavines 10 puta kabel na istom mjestu i mozes ga hitit u kos, imam na poslu jebeno dugacke zute kablove (80cm), jako su prakticni, jedanput ili dvaput (ako ga uspijes izvadit) ga piknes u disk i kad oces izvadit jednostavno se kablic odvoji od konektora. To se najcesce dogada sa maxtor diskovima.! Mislim da je proizvodac MS (zna se ko je proizvodac i uvoznik, no necu navest), nemam nista protiv, ali takva im je kvaliteta i ostalih proizvoda! I jos nesto ako presavijas kabel, na mjestu gdje se savija nesmijes ga ''zalizivat'', nego mora ostat takorec promjer 5mm tog presavijenog mjesta! Najbolje ti ga je presavinut preko prsta, to ti je odrednica!

---
Intel Server Board, XEON 2.0GHz, 1Gb ECC, 2x18.1Gb 10000rpm raid, 3x250Gb. 2x320Gb, 1x120Gb
ljekra je offline   Reply With Quote