View Single Post
Staro 23.07.2004., 11:25   #3
ljekra
Premium

ljekra's Avatar

Datum registracije: Dec 2003
Re: Ovo Stvarno Nije Normalno!!!!!!!

Citiraj:
Originally posted by k41u
Dakle..dok radim na kompu ,a u sobi radi klima sve je super, cool, idealno..ali kad iskljucim klimu nakon nekog vremena (kad se temperatura u sobi poveca) komp mi se sam od sebe restarta i ponekad se pojavi i neki samo plavi ekran..samo plava boja..

u Motherboard Monitoru temp proca mi se krece od 35-42 C, a Case temp mi je oko 33..takve vrijednosti dobijem i kad gledam u BIOSU..

znaci da mi se neka druga komponenta grije ali ja NEZNAM KOJA I VEC POMALO LUDIM JER NIKAKO NEMOGU RIJEŠITI TAJ PROBLEM...

PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS HELP

Cim ti se pojavljuje blue screen, mema ti se raspada ili cak kao sto je mental rekao pregrijava ti se napajanje, pa zbog prevelike temp ti relej iskopca i resetira ti se stroj! Ali prvo pogledaj u kakvom je stanju vga i memorija

Sto se tice proca, tesko da bi se pregrijo posto ima automsko spustanje frekve ukoliko dode do pregrijavanja, samo bi ti se stroj usporio! izvaditi tv-karticu, pa onda probaj, mozda i ona nesto kaka!

---
Intel Server Board, XEON 2.0GHz, 1Gb ECC, 2x18.1Gb 10000rpm raid, 3x250Gb. 2x320Gb, 1x120Gb
ljekra je offline   Reply With Quote