Pozdrav... nisam dugo bio logiran niti je javljao zbog tehničkih problema, no sad sam tu: i imam problem, pa ako netko zna rješenje...
U kompu sam imao Maxtora 80 GB kao primarni hard i Maxtora 40 Gb u ladici i sve je šljakalo super. Prije 2 mjeseca sam kupio Maxtora 200 GB i stavio ga kao primarni hard, a ovaj od 80 u ladicu. i krenem ja instalirat Windowse (XP+SP1) i dok je instalacija u DOS-u mi baci BSOD s porukom IRQ_NOT_LESS_OR_EQUALL... resetiram i opet i nakon par restartanja instalacija prođe bez ikakvnog problema. u Windowsima se instaliram i nakon otprilike tjedan dana mi se počnu Windowsi sami od sebe resetirat, blokirat da pomaže samo hard reset, neke aplikacije se uopće neće pokrenut itd. Probao sam stavit Maxtora od 80 gigi i na njega instalirat Windowse i isto... instalaciju treba par puta resetirat da prođe, tjedan dana sve radi super i onda je lutrija koliko će mi komp radit kad ga upalim.
Neznam jel proco otišao, memorija ili ej ovaj od 200 hard defektan ili ploča lagano odlszi... nisam pametan, živcira me...
Dok nisam uzeo 200 gigi hard sve je radilo super.
Help...