View Single Post
Staro 08.03.2009., 01:24   #23
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Speedbreaker Pregled postova
kolko ja znam driveri se dižu prilikom(odnosno poslje) bootanja windowsa.
hard disk nema nikakve veze sa grafičkom do bootanja windowsa jer ti možeš i ištekat hard disk sa operativnim sustavom i grafička će ti opet dat sliku na monitor, samo se nećeš maknut dalje od biosa.
ovo je svakako istina .

Citiraj:
Autor Speedbreaker Pregled postova
neznam za druge nvidije, ali moju kad staviš u komp bez drajvera, prve 2-3 sekunde radi na 100% i onda se spusti na 30% i u to sam siguran, jer nakon te dvije do tri sekunde se ne dignu drajveri nego tek tada mi baci sliku na monitor i ono iritantno brojanje memorije(memory test) u biosu.
heh, ok, nije problem. samo kazem sto je meni bilo na tih par nvidia koje sam imao u rukama. ali npr, nedavno sam frednu sastavio konfu sa 9600gso od xfx-a, i zuji dok se ne dignu driveri. a drugom frednu takoder 9600gso xfx zuji prvih par sekundi nakon paljenja kompa, i stisa se osjetno. tako da je najvjerovatnije to do biosa na odredenim grafickama, jer svaki proizvodac stavlja svoj bios.
inace ne znam jesu identicne te dvije 9600gso, to nisam zagledao. ali na pocetku htjedoh reci da nikako ne mora znaciti da je graficka u kvaru ako se ventilator vrti na 100%, kuzis

Burko je offline   Reply With Quote