Citiraj:
Autor Burko
ok jer je ipak manja rezolucija od "danas uobicajne" - 1680x1050, no: osobno sam napisao par puta, cod4/cpd5/assassins creed/fallout 3/grid/frontlines/quake 4 - sve islo bez problema na 1680x1050, jer je to rezolucija ovog T200 kojeg imam. i u vecini su detalji bili high, ili mid-high.
cini mi se da cu morati napraviti neko testiranje ove moje konfe, cisto da se vidi koliko moze jedna budget isplatljiva konfa povuci u danasnjim igrama. jedino sto nemam gta4 i crysisa, niti farcry........... 
|
Potpis, (1680*1050). Naravno mora se paziti na AA/AF.
Od igara koje Burko nije igrao, igrao sam crysis, crysis warhead i farcry2...
Crysis i Crysis Warhead bez AA/AF 1680*1050 na medium, odnosno mainstream, kako god već piše, gamer nisam probao, i išlo je jako glatko, te sam ja bio jako zadovoljan. (Kad sam kupovao nisam računao da to može HD4670) FarCry 2 na very high isto bez AA/AF.
Što se tiče AA/AF nisam ni u jednoj igri isprobavao.
Osim već sad starijeg Witchera, ako se to računa kojeg sam odigrao sa maksimalnim mogućim postavkama uključujući i maximalne AA/AF bez problema.
Ja nisam od onih koji broje FPS-ove, igram kad mogu makar i na low, kad ne mogu, ne mogu... Mislim da je HD4670 baš i napravljena za takve kao ja, između ostalih njenih zadaća kao što svi govore, multimedia i to.