Citiraj:
Autor naram-sin
Spam. U pitanju se krije pola odgovora.
|
Nije spam, ne bih ostalo pisao da spamam.
Dotako sam se teme forsiranja, i nvidia i ati su jednaki, ucinit ce ono sto moraju da bi ostvarili profit, ATijeva arhitektura je ocito sa HD29xx serijom bila toliko losa da je inferiorniju karticu 8800GTX bila u mogucnosti ne pobjediti, barem po karakteristikama. Kad sam cuo sto sve ima, mislio sam da je GTXica prilicno slabija, + koliko struje je radeonka trosila +zakljucio sam da za svu tu snagu treba struja

isforsirali su sve i opet postigli losiji rezultat.
Pa ako nvidia forsira sve to na 9800GX2 itd, zasto i ati nebi forsirao na nekim grafama? Kao da su oni iznimka, ista stvar.
U ostalom, GX2 kartice su samo ''spojene'' dvije kartice, ne bih to nazvao forsiranjem, vise ne znanjem napraviti 2 chipa na jednoj grafi ili kako vec treba biti, GX2 je jednostavno bio nacin da se zadrzi prva pozicija, kakva god ona bila. i GX2 i X2 kartice su jednake pa su onda obije forsiranje?
Mozda po tebi nije, ali meni je HD2900XT potpuno forsiranje, neuspojelo.
Toliko ''naprednije'' tehnologije a rezultat je i njih same razocaro, zasto nije izasla XTX verzija? Po meni je HD3870 bas ono sto je HD2900XT trebala biti. U jednom review sam citao da je HD2900XTX vise/manje bila jednaka sa XT verzijom ako ne cak i slabija a mi o forsiranju. Tako da
Ako je ono prije shvaceno kao spam onda

(samo sam se slikovito izrazio

)
No da ne idemo ot mozda je bolje jednostavno prestat, na jedno

i mirna bosna