Citiraj:
Autor agm7007
Ekološki smo orijentirani, ne? 
Nekak je bolji dojam kad imaš super performanse, a manju utrošnju energije...
|
ekolosku svijest sam izrazio prilikom kupovanja napajanja gdje sam gledao da ima gotovo 85% ucinkovitosti na nekoj mojoj standardnoj potrosnji. Za razliku od ekipe koja kupuje 800W napajanja koja su 80+ tek kada predju 500W a imaju konfe koje ne cuclaju ni 350 i to kada spoje grijalicu na njih samo zato sto su u bugu procitali da im to treba
A ionako pola tih kartica ne treba to dodatno napajanje jer im 75W nije dosta nego su sve danas cross/sli takav setup njih bi bio malo previse za bas svaku maticnu cak i s dodatnim molexom ubodenim u nju. Barem smece maticnih ima koliko hoces na trzistu, vjerovatno gledaju da im je bolje ici na dodatno nego da ih okolo balavci napadaju da su im spalili plocu
A i te price o stednji - gamerska kanta i stednja nikako ne idu zajedno. O cemu pricamo. Bilo bi lijepo da ide....ali ne ide. Nece ni ici tako skoro, uzalud i smanjivanja proizvodnih procesa kada ih obavezno slijedi stancanje dodatnih transistora i dizanje takta.
Saljite peticiju AMDu da naprave 3870 u 45nm procesu. Dobit cete karticu s kojom cete nesto moci i igrati a gotovo sam siguran da nece ici preko 50W