View Single Post
Staro 05.03.2009., 16:42   #2004
Ladybug
Premium
Moj komp

Ladybug's Avatar

Datum registracije: Mar 2006

samo ona scena di ga je tip na kraju ubio, onak wow.

Malo me zabolilo kaj nije zahvalio ženi kad je primao Oscara, koja ga je primila natrag nakon kaj je pobjego s nekom tam ženskom...

Ako ste sigurni u svoju seksualnost i nije vam bed gledati muškarce kako se ljube (i pokoju lezbijku), pogledati prije bilo koje mind-numbing komedije s rekreativnim sisama
-->
Film nije samo pederski film, neg je i ogledalo američkih pokreta prije 50ak godina, svi marginalizirani, hipici i crnci, pokazani su kako funkcioniraju u tako zatucanom društvu. I ta činjenica kako se družimo i živimo s ljudima svakodnevno i smatramo ih "normalnima" tj. hetero, a oni su homoseksualci. Zamisliš se. Sean Penn je stvarno zaslužio Oscara, toliko se transformirao u Milka da je zastrašujuće,

samo ona scena di ga je tip na kraju ubio, onak wow.

Malo me zabolilo kaj nije zahvalio ženi kad je primao Oscara, koja ga je primila natrag nakon kaj je pobjego s nekom tam ženskom...

Ako ste sigurni u svoju seksualnost i nije vam bed gledati muškarce kako se ljube (i pokoju lezbijku), pogledati prije bilo koje mind-numbing komedije s rekreativnim sisama

Zadnje izmijenjeno od: Ladybug. 06.03.2009. u 02:00.
Ladybug je offline   Reply With Quote