View Single Post
Staro 05.03.2009., 10:44   #521
Iva.Hor.Zg.
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Jan 2009
Moram dat svoj komentar na 4670 graficku (sapphire ddr3)... Do sada sam koristio Asus 3870 ddr4 koja je zavrsila na servisu...

1. Kartica se malo grije... od 35C u idle-u do 55C u load-u
2. Ventilator nije bucan, automatska regulacija radi kako treba
3. Nema potrebe za dodatnim napajanjem, pa je za pretpostavit da ne treba niti neko super kvalitetno napajanje

No ono najvaznije... sto god sam igrao sa 3870... jednako dobro funkcionira i sa ovom 4670. Znam da nevjerojatno zvuci... ali kad pogledate... 4670 ima nove mogucnosti, istu kolicinu memorije koja nije puno sporija...

Igre koje odlicno rade na medium postavkama su, s ukljucenim AA/AF gdje te opcije postoje,: GTA 4 (namjerno ga prvog isticem posto su mnogi nezadovoljni optimizacijom, koristim zadnji patch), FEAR 2, Rainbow six vegas 2, Burnout Paradise...

Jedino sto nisam probao COD 4, Crysis (ovo niti necu), Far Cry 2, Race driver GRID, no vjerujem da ce i te igre odlicno funkcionirat....

Kad uzmete u obzir da graficka kosta cca 550 kn... moze se reci samo da je ovo best buy od svih best buy grafickih svih vremena... ne samo radi niske cijene i solidnih mogucnosti, vec i radi toga sto nema niti jedne mane koje 4850 i 4870 kartice itekako imaju... da ne zaboravim imala je i moja 3870 (zato je i zavrsila na servisu)

Na kraju mogu reci da ozbiljno razmisljam prodat 3870 (vjerojatno se ne moze popravit dakle dolazi nova Asus sa boljim hladenjem) i zadrzat ovu 4670... Osim ako me totalno oduseve mogucnosti Asusovog hladnjaka i eventualno novi bios, kako vise nebi bilo problema oko automatske regulacije brzine ventilatora i uz to vezanog pregrijavanja!
Iva.Hor.Zg. je offline   Reply With Quote