Re: ...
Citiraj:
Originally posted by ZMAJ
ne mislim samo TNG ali je radnja 99% vremena na enterprisu pa zato kazem enterprise.
ovaj najnoviji enterprise sa tpol mi se ne svida zato sto nije u toliko "dalekoj" buducnosti...
|
Da dovršim...
dakle, onin koji poznaju cijelu franšizu znaju da je ENT baš ono što fali u ST vremenskoj liniji, i kao takav je odlična ideja.Nastajanje Federacije, prvi ljudski brzi warp pothvati, prvi odnosi s novim vrstama, ratovi s Romulancima?Pa gdje ćemo to vidjeti nego u entu?U budućnost možeš uvijek ići, ali treba popuniti ono što fali.ENT mi je odličan, i full stojim iza njega.
Istina je da ima hit & miss, ali tako je to uvijek.Ljudima je uvijek teško prihvatiti nešto novo, ali msilim da tek nakon 7. sezona(ako je bude) i tek kad se sve završi-možemo raditi usporedbu takvog tipa.Nije fer jednu sezonu nečeg nedovršenog uspoređivati, ali već vidim emerging potential.Naravno, može biti da budale koje pišu sve unište-ali valjda neće.
3.MSI centrino 1.5(dothan), ati9600,40gb...
-->HDD u externom kućištu USB 2.0+firewire-hitachi 200 giga
|