View Single Post
Staro 03.03.2009., 15:19   #46
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor Milentije Pregled postova
Po onome što si ti napisao se moze zakljuciti samo to da je socket 775 poceo sa 915 chipsetom i zavrsio sa 975, a ne ovo sto si ti napisao u ovom citiranom postu, ali nema veze, sada vidim na sta si mislio.
Heh, a i ti se hvatas za svakakve tipfelere, kao da ne znas sto sam mislio ili si mislio da ja to stara panjina intelaska ne znam?

Socket T aka LGA 775 je poceo sa i915P/i925XE cipsetom za prve Pentiume 4 i D, useri su skuzili da su to ustvari isti cipseti kao i i865PE/i875P sto su nakraju i sami Intelasi potvrdili stavljanjem i865PE cipseta na LGA 775 ploce.

Uglavnom, jako cesto nam prodaju muda pod bubrege i ne treba biti previse inteligentan da bi prvi shipping ploca/procesora trebalo preskociti ili zaobici u sirokom luku i tek krenuti u shopping kad postane mainstream. Ne kazem da ovaj Core i7 nije superduperübermega procesor, ali cijena njega+ploce+rama to jos ne opravdava. Plus cinjenica da ce to sve vrlo brzo pasti na 50% as usual.

Jedine prave "I" cipsete koje priznajem su Seattle, Solano, Camino i Canterwood. Ostalo su bila samo stancanja da bi se namlatile pare.
Dizel je offline   Reply With Quote