Citiraj:
Autor Rain Man
@ marke. Ti imas neke probleme. Ili su ti zastekani senzori na obje jezgre ili su ocitane krive vrijednosti. Ako su ti zastekani senzori mozda treba da ti ode temp iznad tih 55 da pocne ocitavat ispravno. Kod mene je jezgra jedan nepomicna i ne mrda sa 47 stupnjeva ni kad ode jezgra dva iznad 47 temp. Na E8400 mi je jedan senzor bio zastekan no kad je temp isla iznad onda je pokazivao ispravne vrijednosti. Maticna se i obicno ne zagrijava previse.
|
Do jučer mi je bio problem taj da su temperature u idle-u bile UVIJEK (!) 47°C CPU i 55°C obje jezgre, čak i nakon što sam stavio puno bolju pastu i fino je razmazo. Kad bi pokrenuo orthos ili prime95 temperature bi se nakon par minuta podigle i preko 80°C što je puuuno previše. A sad od jučer su se senzori zamrznuli na onim gore napisanim temperaturama i ne mrdaju ni nakon pol sata orthosa. Nisam napomenuo da je ovo sve na tvorničkim postavkama, dakle bez ikakvog overclocka. Sad neznam kaj da radim jer ak mi nerade senzori nemogu ga ni clockat jer mu neću znat temperature. Dal bi to išlo možda pod garanciju ili?