Evo moj E5200 radi vec par tjedana na onom taktu od prije par stranica. To je 3830MHz i 1.35v u BIOS-u. Ploca malo undervolta i iznosi nekih 1.34 u win i pod load-om. Moj stari E8400 (mislim da je bio C0) nije htio na 3.8 uz 1.35v.
Nisam slusao novo preimenovanog druga brka, ploca je ostala, radije da mi je manji FSB nego da se jave drugi problemi.
Thermalright Ultra-120 Extreme uz samoizraden sustav za montazu bez problema hladi proc i temp je nekih max 55 stupnjeva u load-u. EIST i C1E su naravno ukljuceni, na zalost koliko vidim E5200 nema mogucnost spustanja voltaze. To je valjda kad vec u startu radi na vrlo maloj voltazi.
Na slici je rezultat koristenjem zalmana 9500at koji isto uz kvalitetno hladenje kucista nije imao problema hladit E5200. Skidam kapu samoubojicama koji ga drze na 1.5+v.

Moj inace treba nesto sitno iznad 1.4v za 4.0GHz, al mi je prevelika razlika u voltazi za tih pisljivih 170MHz.
Jedan senzor mi je takodjer zakocen, no to me uopce ne interesira tako dugo dok mi ispravno pokazuje temp pod load-om.