Citiraj:
Autor Skorn
pardon na uletu jel zna netko kakva je razlika izmedju ove ploce i [B]P6T6 Revolution osim dodatnih SAS i SATA konektora?
|
Ovako P6T WS Pro i je jaaako slična modelu P6T Dlx
razlika je što DLX ima 2x USB više a WS ima 1 eSATA više i dva PCI-X utoran no nema floppy i PATA konektore
(zato su je valjda i nazvali WorkStation

)
no regulacija napona i ostale điđe su iste kao i OC potencijal i naravno same performanse ploče
P6T6 WS Revolution je pak nabrijana verzija modela WS Pro
ima šest PCIe x16 utora i punu 3-way SLI podršku (ako vam to išta znači) no izgubila je PCI-X utore
dakle Revolution je za WS ono kaj je Rampage za Deluxe - nabrijana verzija
po meni je Revolution puno bolja / kompletnija ploča od Rampage
no IMHO ništa više od obične P6T WS Pro (ak ti trebaju PCI-X utori) ili P6T dlx ti ne treba pošto sve ploče imaju praktički iste performanse a razlika u cijeni je osjetna
3200/3500kn koliko koštaju Rampage i Revolution nikako ne možeš opravdat kad pogledaš koliko košta P6T dlx ili WS Pro
P.S. dodatni nVidia nForce200 čip je tu zbog SLI podrške no nVidia je ionako dopustila Intelu da na X58 ponudi SLI podršku i bez tog čipa stoga je on na X58 po meni suvišan
Dokaz je mogućnost tjeranja 2x GTX295 QSLI na ''običnoj'' P6T Dlx koja ima čisti X58 + ICH10R čip
btw imate u novom čipu jedan usporedni test x58 ploča pa ak vas zanima bacite oko.
Citiraj:
Autor Skorn
negdje sam procitao da su u simuliranom Testu u Asusovim labosima ploču testirali na preko 5000 radnih sati pri temperaturi od 100°C. pohvalno iako možda neupotrebljiva informacija svakodnevnom korisniku
|
to si vidio na službenoj stranici i nisu
testirane na 100°C nego je to predpostavljena trajnost regulacije naponana ->105°C kroz 5000 sati / na 65°C kroz 500 000 sati , i to nije niš posebno za Revolution jer tak reklamiraju sve ploče iz P6T serije pa i običnu P6T vulgaris
u glavnom, moraju nekaj napisat da bi se vandali lijepili za Azuz