View Single Post
Staro 28.02.2009., 21:49   #515
Matebaron
Premium
Moj komp

Matebaron's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Već obrađeno x puta. Odi na AMD stranice, potraži Catalyst drivere, odaberi ono pojedinačno skidanje, a ne u paketu i tamo negdje nađi file koji se zove nešto kao 'Audio driver for HD2900 graphic card'. Skini ga i instaliraj. Vodi računa da će ti pri tome pregaziti postojeći audio driver i staviti se za default pa moraš otići u Control Panel - Sound, Speech and Audio devices i vratiti nazad na onaj koji si imao prije (Audigy SE).
Vjerujem da je i ovo obrađeno x puta, ali hebem se cijeli dan s novom 4670 (Club 3D i odmah sam stavio stari vf900) i nemam više snage tražiti...
Dakle, pokušavam dobit zvuk preko DVI na HDMI-ija. Kad želim instalirati '9-2_xp32-64_hdmiaudio_76121' tj. 'Audio driver for HD2900 graphic card' (super ime, ne bih ni za 100 godina pomislio da će mi trebat da nisam ovdje pročitao) javlja mi neke bizarne greške, prvo Notify: OK pa kad to kliknem nešto () ! = 3 ili tako nešto i neće dalje instalirati. Jel zna netko u čemu je fora?
WinXP SP3 je u pitanju, matična Abit AT8 32X, proc 4000+, onboard audio.

EDIT: samo da napomenem da je moguće da moj DVI na HDMI adapter ne podržava zvuk jer vidim da su štedili na pinovima, ali volio bih da mogu bar instalirati sve što treba.