View Single Post
Staro 27.02.2009., 21:48   #23
Dante1991
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Feb 2009
E ovako.....bio sam u wemillu te sam im odneso comp...oni su tamo pregledali novu grafičku na dva svoja compa...on je radila..ali na mome opet nije...rekli su mi da je stvar u tome da ta se ta grafička i ta matična jednostavno ne slažu....da je to stvar same elektronike..te da je stvar u tome što ta asusova matična ima nedostataka.......

Nakon šta sam sa njim ljudski porazgovaro rekli su mi da ne žele primiti grafičku nazad...jer ona radi...
Ja sam im rekao da nisam ja kriv što je moja asusova matična ima grešaka i ne podržava neke grafičke( a trebala bi).........

ALI NEARZUMNA STOKA U WEMILLU JE NE ŽELI PRIMITI NATRAG....IOAKO SU MENI ONI REKLI DA BI ONA 100% TREBALA RADITI NA TOJ MATIČNOJ...NAGOVORILI SU ME DA KUPIM I NAPAJNAJE OD CHIFTEKA(KOJE MI ZAPRAVO NIJE NI TREBALO JER JE MOJE BILO SASVIM UREDU)-TREBALO BI IM BACIT BOMBU U NJIHOVU RADNJU PA NEK JEDU GOVNA...

Uostalom jedino mi preostaje da je prodam...pa...ako je netko zainteresiran ZA GIGABYTEOVU RADEONICU HD 3870 nek se javi tu na forumu....
Dante1991 je offline   Reply With Quote