View Single Post
Staro 27.02.2009., 15:27   #12
Grofaz
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2007
Memoriju sam istestirao, prošao je jedan ciklus bez grešaka. Rebootao sam i htio ući u windowse, ovaj put mi nije rekao da mu fali hal.dll nego "samo" cijeli system folder. Od 7. instalacije dakle ništa.

Kablove sam već prije pokušao zamijeniti, i utor isto. Nije bilo pomoglo. Nisam se ni nadao. Svi su na istom sata chipu.

Slijedeći korak. 8. pokušaj. Izvukao iz kutije matičnu gigabyticu 780g koja je čekala neka bolja vremena i uzeo staro napajanje MS Industrial 400w, stari ata DVD ROM i išao probati.

Sve je prošlo. Upravo pišem s toga. Svi driveri, sp3, svi updateovi, office, gluposti, antivirus - gore je sve, hd tune je prošao test bez grešaka.
Brijem da - radi.
Jel sam još uvijek zbunjen - jesam. Htio sam taj hard na m52s-s3p, ali na toj neće radi pa neće radi.

Imam pitanjce.

Naime kad instaliram winse na m52s-s3p razlikuje se od 780g po tome što mi na potonjoj odmah ponudi za vrijeme instalacije da postavim mrežne postavke dok kod prve toga uopće nema.
780g ima firewire i gigabit lan dok m52s ne, jel u tome stvar?

Moj zaključak je neki da je sata controler na m52s sranje. Trokira ili što već.
Napajanje mi se ne čini da bi moglo radit razliku. I na fortronu i na ms-u sam u molex upiknuo molex-to-sata converter kojim se hard napaja.

@Nikky - ma sp3 su meni zakon, nikakvih problema mi nisu zadavali.
Grofaz je offline   Reply With Quote