View Single Post
Staro 27.02.2009., 14:01   #1
eXodus_1
Registered User

Datum registracije: Nov 2007
WLAN iPhone problem

pozzz...e sad neznan jeli ovo hardware ili softwer problem,al nadam se da cete mi pomoc evo ovako:iman jedan problem,ovako..iman doma wlan od d-linka...i Iphone 3g...i sad kad u iphone 3g nadjem svoju mrezu,upisem sifru i sve te seme,kad se konektiram budu mi sve 3 crtice gori lijevo u kutu sta budu kad si spojen na wlan,, ionda nakon minute se te crtice spuste na jednu crticu i onda mi sve sporo radi ,tj pretrazujr,na cyidi mi nece da download nekestvari jer mi kaze da je host nedostupan(unreachable)i tako to.
pokusao sam i iz daljeg al nista opet...kad se spajam sa laptopom sve bude uredno,dakle s laptoopm svojim ili sestrinim se uredno spojim i surfam lipo full brzinom,al eto iphone mi nece neznan zasto...kad trazim mreze u iphonu nadje moju i bude full signal,ja se spojim i nakon minut ,2 padne na jednu crtu,i cesto se desava da mi nece da otvori stranice na netu,na cydii kad trazim aplikacije i kad zelimn nesto installirati,kad stisnem za install stane i ne downloada apllikaciju i posli toga mi napse da je host unreachable i tako to... neznan sta je ...stavit cu neke slike mozda vam pomogne ovo...btw.jucer sam se uredno u priajtelja spojio i surfao,gleda youtube,i u ovom kaficu isto bio otvoren wlan i spojio se normalno i surfaoa doma nemogu :S.sta onda sve upucuje da je do wlana... :S evo neke slike mozda ovo pomogne.

ovo je na iphonu kad se spojim.a sad mi reciti sta da vam printscreen posalje od ruterta... jer ima puno sekcija i pod sekcija vise nznan sta da printscrenam i stavim :S :S

bio bi jako zahvalan ako mi neko pomoge,pretpostavljan da je do Wlana...iman od tcoma modem adsl2253eu (elcon) i wlan ruter od dlinka di-524
eXodus_1 je offline   Reply With Quote