View Single Post
Staro 26.02.2009., 13:39   #341
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor MARVIN Pregled postova
Evo da postavim pitanje u OC thredu, imam jedan jako čudan problem sa novim e5200! Senzor za mjerenje temp. druge jezgre uvjek pokazuje 56 C u bilo kojem programu za mjerenje... To je po meni malo čudno i nemoguće jer prva jezgra ima temp od 35 C idel i 40 C full load...
Moguće je da ti se je senzor "zaglavio". recimo moj đubar od proca ti ima core 2 stalno na 39°C dok je u idle-u, pod opterećenjem, poraste, ali opet u idleu je tako.

Citiraj:
Zna netko jel garancija prihvaća takav kvar?? Zvao sam ADM gdje sam ga i kupio oni su rekli da donesem pa da će možda prihvatit, ali da to traje 5 dana...to mi dugo ako će mi ga nakraju samo vratit...
ovisno o dućanu. neko ti ga možda želi zamjeniti, netko možda i ne. probaj ga na nekoj drugoj ploči, možda nije do njega

Citiraj:
Inače OC sam taj proc 12.5*266=3.3Ghz idel 1.296V, load 1.280V radi stabilno i vrtio je prime95 6 sati bez problema! Jel to ok rezultat za ovaj proc??
može on i više evo, moj ti radi na 3680 (334*11) @ 1,31V. za sve dalje mu treba puno više soka. jako čudni procovi, zbiljam
Brko je offline   Reply With Quote