View Single Post
Staro 25.02.2009., 23:14   #19
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
kaj se tiče memorije
tak je i meni bilo kad sam uštekao tri keksa u DFI LanParty UT X58
stavim u 1,3,5 i ploča mrtva, počnem psovat DFI i njezinu izbirljivost jer sam mislio da se kolje s RAMom, probam druga dva kita...niš.... na kraju otvorim manual i pogledam kaj piše

Samo koliko god pročitao i7 reviewova ( a načitao sam ih se) nigdje se ne spominje raspored punjenja RAM slotova :/

Citiraj:
Autor Dizel Pregled postova
Previse je to love za hobi...ali opet svatko ima svoje afinitete i bunar u koji baca lovu, netko zapije, a netko overklokira.

Ipak mislim da vrijeme za i7 jos nije doslo.
Hehe, jetra ili kičma + oči

Nije došlo, ali polako dolazi

Citiraj:
Autor timmy Pregled postova
Čestitam na ubodenoj ploči, meni se isto dlx čini isplativija, ali ovo je zvjer u svakom smislu riječi, ako imaš vremena potrudi se za neki review
Ma bit će i kruha i igara
Vremena je malo ali naći će se

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Ivo Kanader je u pravu, kakva kriza jebote

nego, svaka čast, ploća je predivna. živio
nego, daj malo nabaci kakve skoreve uskoro, mkay ?
Ma nema krize u Hrvata
Skoreve tipa 3D mark, OC procesora u max MHz i OC grafe do zadnjeg shadera od mene ne očekuj, pošto se time ja ne bavim, nemam niti sam ikad imao neki čmark instaliran na kompu, to me jednostavno ni najmanje ne zanima. Doduše dobio sam original 3D mark vantage u bundleu pa ajd, možda bi mogao eventualno jedan nabacit
Skoreve tipa klokanje i to - naravno, toga će bit

Citiraj:
Autor dejanbinladen Pregled postova
samo me overclock mogucnosti zanimaju daj to..... mljac
Kao i P6T deluxe, Rampage je odlična platforma. Standardna Asusova kvaliteta, ne mogu vjerovati da mi voltaža miruje u idleu i loadu, ili CPU Z laže, ali voltaža prikovana na 1,368 bez obzira išao Orthos, Prime, COD ili surfanje