Tema: HTC Touch HD
View Single Post
Staro 24.02.2009., 19:36   #80
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Evo jedno pitanje!

Koje ste sve programe instalirali na svoj hd, kako vam rade(eventualni bugovi) i čemu služe???

EVO mojih:

IGRE-------- battleship 1.68 (potapanje brodova) radi u fullscreen
------------ Bejeweled 2 (nešto oput buble breakera samo nisu kugle u pitanju, radi u fullscreen)
------------ Quartz 2 deluxe (isto kao ovaj gore samo u prizmi, radi u FS)
------------ Resco Brain Games 2009 ( igre za razvijanje vijuga, na bazi matematike, radi u FS)

APLIKACIJE:
Inesoft Phone v4.4 (zamjena za dosadni WM-ov dialer, contacts......., radi skoro pa savršeno, jedina primjedba do sada jest ta da mi radi samo jedan skin prilikom dolaznih poziva, sve ostalo je predobro i da ne spominjem bolje od onog WM-ovog)

CorePlayerv1.3.0 (malo sam razočaran njime jer mi WMP radi puno bolje, ali sam si ga stavio samo zbog nekih codeca, čekam noviju verziju i nadam se da će ispraviti neke pogrške!)

Gyrator 2 (služi za rotaciju slike u svim aplikacijama i igrama, radi savršeno, i toliko je fleksibilan da si sve možete namjestiti po vlastitim željama)

gMeter car edition (mjeri g sile prilikom kretnji, namjenjen za upotrebu s autom, tako može se reći jako koristan niškoristi program koji radi ono za što je namjenjn

Omniano ( klavijatura, vrlo jednostavna i još jedna beskorisna aplikacija koju morate imati kako bi se preseravali

PocketBrush 1.3 (jednostavno PAINT na WM način)

SPB keyboard (koji ima izmeđuostalih i hrvatske znakove, dakle čćšđž)

SPB wallet 2.0.0 ( ova aplikacija bi vam trebala olakšati memoriziranje raznih podataka sa vaših kreditinih i inih kartica, pa vam tako olakšati plačanje preko neta, podatci su zaštićeni, ali ja zbilja nemam potrebe za tim, već sam to instalirao tek toliko da vidim šta je i kako radi, i radi)

TomTom v6.0 ( GPS navigacijski program, njega sam prvog uspio instalirati s mapom HR, ali mu je mapa daleko od dostatne, pokrivenost HR je svega 47% ulica, loše, ali zato svoj posao radi kako treba, lag je prihvatljiv, signal se pronađe unutar 2min)

Garmin Mobile XT v5.00.20wp (GPS navigacijski program, tek sam ga prije par dana uspio nabaviti i instalirati i mogu vam samo reći woooooooooow naspram tomtom-a barem ove verzije koje ja imam, nadalje garmina sam tražio jer sam jedino za njega mogao pronaći mapu HR, SLO, BIH, i SCG da su donekle ili jako dobre pokrivenosti ulica, neznam u postotke ali za hrvatsku je preko 80%, signal je tu za manje od 2 min, lag je zadovoljavajući, sve u svemu super, i još bolje je to što mape mogu puno jednostavnije update-ati preko PC-a pa ih preko activesync-a prebaciti na hd-a, planirati rute na kompu, pregledavati mape itd.......)

Microsoft Voice Command v1.6.19965 ( aplikacija za kontrolu uređaja putem glasovnih naredbi, radi besprijekorno, čak i prepoznaje moj loši engleski izgovor, onaj balkanski

i zadnje i meni najdraže

Winterface.v1.2 ( dakle alternativni shell za vaš hd, ja sam malo maknuo touchFlo3d i koristim se ovim programom, radi skoro pa zadovoljavajuće, dakle dovoljno dobro da ga koristim, ali opet nije bez zamjerki, sitni bugovi koji nesmetaju dovoljno da ga nebi koristio, za vas koji neznaju to je shell koji najbolje transformira vaš HD da izgleda kao iPhone, tako da se možete još malo preseravati

Probao sam još nekoliko programa i maknuo ih gotovo odmah, neki su mi bili beskorisni i nezabavnai a neki jednostavno nisu radili kako se spada!

Eto toliko od mene, dajte vi svoje programe malo prokomentirajte

RedGreenBlue
2 die 4 je offline   Reply With Quote