View Single Post
Staro 21.02.2009., 11:41   #1
komer
motocross
Moj komp

komer's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Ne mogu formatirati disk

ovak,radi se o seagatevom disku od 250gb,inace na njega sam skidao fileove s neta,i odjednom nakon skidanaj jednog filma,prilikom raspakiravanja RAR paketa vidim da ide jako sporo...inace traje 15-20 sec raspakiravanje filea od 700tinjak mb,sad treba za 1% 2 minute...uspio sam napravit backup cijelog harda ali 200gb prebacivanje je trajalo vjerovali ili ne puna 2 dana...da ne pricam da kad bilo sta sa tog diska pregledavam,komp se uspori barem 30%...nadalje,probao sam banalni format iz windowsa,i nemogu,kaze da se koristi windows sa tim diskom,sto nije moguce..znaci istu foru baci ko da oces formatirat particiju sa windowsima..nakon restarta kao ude mi u format,ali jednostavno nista se ne događa...u partition magicu pokusavam bilo sto napraviti,ali desni klik uopce ne prima na tom disku a na drugima dobivam izbornik sa opcijama!iako sumnjam da ce riknut,ali ako posotji mogucnost da se slozi,bio bi zahvalan...pa sad predlazite sta da radim..

ps.probao sam i seagateov program i ne prolazi od testova nista...niti basic niti advanced test!
komer je offline   Reply With Quote