Citiraj:
Autor Mephsto
Ak bu kartica radila još godinu dana a bude svakako onda nakon godinu dana može i na tavan, jer mislim da s obzirom na ishod nitko nije popušil.
A te puste priče da sam mogel kroz prijetnje i... dobiti GTX....ULTRA...bla bla...
Ajd mi samo reci tko je ikad za tak neku grafičku dobil u zamjenu tak neke kaj ti navodiš???
Sad ovdje pričaš da u vemilu dela hrpa debila koja niti nezna kaj je grafička.
Da se tak po reklamacijama za bilo kaj dijeli šakom i kapom... 
Podigneš glas, zaprijetiš im inspekcijom...
Uostalom... evo ti izvod iz zakona pa mi reci na što da se ja zakvačim da im mogu prijetiti
(6) Trgovac je dužan, u tijeku jamstvenog roka, popraviti u primjerenom roku neispravan proizvod potrošaču koji je predao jamstveni (garancijski) list, ili, ako to nije moguće, umjesto istoga predati mu proizvod koji je ispravan.
|
Pregorio TV tuner na grafi X1900 AIW i nakon 45 dana prvo mi nudili 1950pro pa 3850 pa 3870,
na kraju dobio 19XX.XXkn i kupio lijepo HD4850 + 700kn u džep...
btw ducan je bio autronic i
nisam prijetio sa DI i nicim nego jednostavno odbijao ponude(htio 3850 oni nudili 1950 pa se kad necu lijepo malo sam se zainatio

) i nakon 45dana dosao po pare.svi sretni bez nekih teskih rijeci i to. a bas sam bio spreman zlorabiti glasnice

zile ti je samo htio pomoc nemoj njega pitat da li je netko dobio i to...ako ti netko(ili neki ljudi) nudi savjet prihvati ga ili ne ali nemoj prigovarat o njemu...