View Single Post
Staro 20.02.2009., 16:21   #42
žile
Banned

žile's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Dobio si drugu 7800GTX četiri godine nakon što se kartica pojavila,i samo s jednom godinom garancije.Ti očito niti ne znaš kakvu si tu priliku prokockao
Za zapisnik:

Citiraj:
Autor Mephsto Pregled postova
S time da garancija itiče za 10ak dana!
Dal se to isplati nositi tam?
Citiraj:
Autor Gilbert5 Pregled postova
Budemo te pitali za dva tjedna kada tebe/susjedu pozovu da je reklamacija gotova i da dođete po 8600GT.
Citiraj:
Autor žile Pregled postova
Žilber,stvarno misliš da će izvuć nešto drugo,ako u računicu uvrstimo varijablu stav "isplati li se to nosit na reklamaciju" i "srat će jer je pred kraj garancijskog roka"
Citiraj:
Autor Mephsto Pregled postova
Evo, riješeno...
Grafa zamjenjena za istu, s time da je gar 1 godinu pošto je reparirana u tvornici.
Šta reći,nego maestralno

Na temelju ovoga,mislim kako mogu napraviti lagano klasifikaciju kupaca koji zalaze u trgovine informatičkom robom i bijelom tehnikom :
a)Neuki->
oni koji nisu upućeni u svoja prava,i njima je zapravo svejedno šta su i koliko platili,i koliko im se treba i šta isplatiti natrag.Njih to uopće ne zanima sve dok one točke do koje kompjuter radi,a to što V. R.-J. u restoranu u maniri Rojsa ne štedi na mesu,a sve na račun njihove grbače,njih apsolutno nije briga.

b)tragikomični ili ovce(zavisi od konteksta)->
uzet ću slobodu i ovaj slučaj staviti tu.Oni sve šta trebaju napraviti dobiju nacrtano na tacni,ali iz neke više sile to ne uspiju sprovest kako spada,i onda dobiju jedan debeli.Oni hine da ih je briga i kako su u stanju očuvat svoje interese,pušu se kad je litra goriva dva evra,a onda kada dođe trenutak odluke opet odluče za hrvatsko demokratski izabrano i zajedničko ,gorivo naravno

c)križari->
ljudi bez kojih bi se trgovci masno bogatili,oni koji su svoja prava kao potrošači branit životom,i koji svojim postupcima i znanjem oplemenjuju sve nas,kako bi se napokon dovelo redu raskalašene hrvatske trgovce.Superjunaci koji su tu da bi s vremena na vrijeme nekom kaznom pomutili planove osobi s velikim V na prsima(ili onima u egalu).Jučer vidim u NewYorkeru majicu s Batmanom na prsima,šteta što je bila previše ženska,da je bila malo manje,kupio bi ju.E da si mogu nać majicu s likom od ljudi iz ove grupe,kupio bi ju da mogu ić u grad u njoj

Nitko neka se ne nađe uvrijeđen ovim tekstom,ovo su samo zapažanja na račun trenda koji trgovci vrše tlaku nad većinom potrošača informatičke opreme,kao da smo u svojevrsnom feudalizmu.Sad ako se netko negdje prepozna,šta mu ja mogu,al znam čiju bi majicu ja htio

žile je offline   Reply With Quote