View Single Post
Staro 20.02.2009., 15:55   #1
manki
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2008
(riješeno) Komp se neće uključiti

pozdrav svima!
nisam do sada imao takvih problema sa kompom, ali prije nekih drastichnih mjera (kupovina novih komponenti) htio bih chuti vashe prijedloge...

komp je iz 'moj komp', s time da sam ishao danas po dva 500GB harda i po novo kucishte...
kucishte je Aurora 570S...
donio sam sve to doma i pospajal kak treba (bar mislim)...
uz to stavio sam novu pastu na proc da snizim malo temperaturu, a proshlo je gotovo godinu dana od prvog nanoshenja...
ali kad sam napokon bio gotov, komp nije uopce trzao kad bih pritisnuo 'power switch'...
prvo sam mislio da sam taj mali konektor krivo spojio, ali sam sve odpojio i ponovno spojio, no niti dalje ne shljaka...
probao sam onda stavljati komponente jednu po jednu, ali uopce me ne shljivi ni pol posto...
shto zhelim reci jest da se nishta ne pali, ni ventilatori, niti nishta...
chak mi se chini kada spojim strujni kabel u napajanje (kad upalim napajanje, upali mi se plava ledica na njemu) da lagano zuji (tj. kao kad onak zvizhdi u ushima), a kad pritisnem power switch to zhizhdanje prestane dok ga drzhim....?
jel to kaj pomazhe?

isto tako imam problem na tom kucishtu sa 'LED projector' i 'LED power' konektorima...
na prijashnjem kucishtu sam imal samo jedan takav konektor (bijela plastika, malo je veci;oba imaju po mushki i zhenski utor) pa nisam ziher na kaj da ih spojim...?
na 4pinsko napajanje za PCI, pa ih oba nadoshtukljam na to?
jer je stvar u tome da sam imal prije na taj 4pinski PCI konektor jedan dodatni kabel koji mi je bio spojen na grafichku preko 6pinskog konektora radi dostatnog napajanja...
nadam se da sam dao dosta informacija, budem se igral i sam s time, pa cu svako sat vremena pogledavat tu na forum (laptop)
manki je offline   Reply With Quote