Ipak nije riješeno...
Sistem mi se danas opet srušio pri gašenju... opet BSOD...
Nakon toga sam poludio i probo naći što nevalja.
Odvrtio sam
1. Prime95 self test
2. super pi
3. pcmark vantage
4. 3dmark vantage
4. everest stability test
5. memtest+ i memtest i vista memtest
--------------------------------------
Sve testove je komp normalno odvrtio, a neke je vrtio u isto vrijeme čisto da ga opteretim do zadnjih granica u slučaju da je napajanje krivo...
Ali sam primjetio neke stvari... everest mi javalja da je temp druge jezgre oko 56 dok je temp 1. jezgre 40 pri full loadu... čemu takva razlika??
Ploča mi neda da dignem FSB ni za 1... probo sam iz očaja overclockat komp... jel nisam znao više kaj da radim... i čim stavim FSB na više od 200Mhz... sistem se sruši... čak i ako smanjim multiplayer sam 12 na 8... drugim riječima neželi se boot-at ni na nižim taktovima. Probo sam FSB 190 pokrenut i normalno je radio sustav, ali ploča bi trebala podržavat FSB do najmanje 333Mhz..., a na službenoj stranici piše da podržava 400Mhz uz OC... kak to da moja nemože prijeći 200Mhz??
Kad na ploči uključim onaj C.I.A.2 za automatic overclock... nezgasi se komp odmah ko kod drugih oc nego me dočeka BSOD pri ulazu u windowse...
Uglavnom nemam pojma kaj neradi... ploča mi smrdi najviše... ali neznam kak da budem 100 siguran da neradi!!