evo netko je trazio slike, pa da stavim.
kupil sam ga prije jedno dva mjeseca na linksovoj aukciji, kolko se sjecam isto sam platil oko 250kn.
kako je zmontiran na hd4870, nemam ga namjeru skidat da slikam bazu ali je ful ravna i špigl-finiš

s njim se dobije bracket s potenciometrima i hrpa malih pasivaca...
kada je montiran viši je od kartice malo manje od 1 cm, tak da ci CF mostic trebao sjest, al mi se stvarno neda sad kopat po kutijama da ga nadjem i probam. drugi tjedan cu najvjerojatnije dobit jos jednu karticu na par dana pa javim ak slucajno neide
e da i kako mi je jucer riknuo usisavac, ignorirajte prasinu
inace ventove drzim na minimalcu, isto kao i sve u kucistu i nista se ne cuje, temperature su pri normalnom radu, znaci idle u zatvorenom kucistu i u stolu, oko 55 celzijusevaca. vec bez bocne stranice padne za 5-6 stupnjeva, ovisno kakvo je vrijeme u sobi
na maks brzini se malo cuje prolaz zraka kroz kuler, a ne ventovi, ali ni to se bas ne cuje ak je zatvoreno kuciste... a na maks je jedino kad se igram nekaj, tak da me to uopce ne brine
temperatura bude i niza ak nafrljim ventove na kucistu, al kak nevolim buku, stvarno me ne brine kaj je malo toplije, a opet je 30 stupnjeva hladnije nego s orginalom
uglavnom preporod nakon turbo mlaznog avionskog stock coolera
edit
e da jedini kakach je kaj je kuler dulji od kartice, pa prektije konektore za napajanje, pa je malo teze odspojit grafulju... ali opet, tak i tak ju ne vadim