sry ekipa ako vec ima ovakva tema, ali nisam znao s kojim rijecima da ju nadjem preko searcha. pretpostavljam da je hardwareski problem pa sam ju ovdje smjestio. ukoliko neko zna ime ovog problema nek kaze pa cu zamolit moderatora il tor-a da preimenuje temu.
evo da se malo pozalim na svoj laptop iz siga. sad mi se opet smrznuo nakon dugo vremena, ali nije to smrzavanje kakvo inace poznajem. sad mi se prvi put dogodilo preko dana. obicno se znalo dogadjati dok seedam preko noci. ovako se to dogodi: ja odem spavat il malo odrijemat. komp ostaje radit radi seedanja. kad se probudim, crn ekran sto i ocekujem jer mi je namjesteno da se gasi nakon 15min. pomaknem ja mis il stisnem tipku na tipkovnici, a komp ne trza. pomislim mozda je u standby, ali opet ne reagira. od lampica mi svijetli da je prikljucen u struju, da je komp upaljen i da je baterija puna, ali svjetlo od hdd-a mrtvo. ventilator radi. jedino sto mi preostaje da uradim je da ugasim dugim drzanjem power buttona i opet ga upalim. zna li tko u cemu je problem, kako rijesit? garanciju jos imam, ali trazim neko rijesenje bez da ga tamo nosim jer ga trebam radi faxa i jer nemam negdje smjestit sve sa diska. razmisljam da nije do diska. u njega sam stavio novi disk od WD-a prije par mjeseci ali mislim da mi se dogadjalo i prije toga.
hvala