Citiraj:
Autor žile
Mislim da bi i trebao ostat vjeran kupac.Svi su gamad,a oni koji se suoče s kaznom se nekim čudom prosvijetle.Makar ja znam da bi ja nastavio surađivat sa njima. (HGspot anyone?)
Gle,nešto moraš dobit,jer si nešto i dao na reklamaciju.Sad hoće li biti po tvome ili njihovom,meni osobno,ne bitno.Šteta koju sam u tom slučaju pretrpio je možda eto,400kn kao u Linekerovom slučaju.Gušt kupovine tamo nakon par desetaka tisuća kuna globe-neprocjenjivo. 
Jel ti saznaš ikada ishod inspekcije?Mislim,nešto će im sigurno naplatit.To zna svatko tko se bavi trgovinom i koga inspekcija posjeti.
|
ja nisam Lineker, već Drug Brko
nego, imaš pravo. ja sam svojevremeno digao paniku i frku u Vemulju oko grafičke, nije im doduše niko ništa napravio, ali sam se ja zato ispucao na kompletnoj upravi zagrebačkoj i dobio sam novu grafičku i nastavio sam kupovati kod njih i dalje je sve ok. ali tada sam bio još mlad i neukusan, sad sam ipak na poziciji u preduzeću u kojem radim, pa mi publicitet baš i ne treba
ali slažem se sa tobom,
Žile. svi su oni gamad i bit posla im je nekoga zjebat, jer gdje bi dućani došli da ti daju svaku godinu i pol grafičku koja je koštala 3000kn