View Single Post
Staro 11.02.2009., 20:48   #153
zen_sux
Premium

zen_sux's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor registrator Pregled postova
ajde mi reci kako slušaš muziku sa kompa......
jel direktno sa cd-a..... (to definitivno ne valja, prebaci na hard u wav ili flac/ape.......)
jel to piči direktno preko asio drivera (na dac-u rade asio 4all)......
jer meni na project dac-u nije toliko loše zvučalo...... doduše ti uspoređuješ sa tamnijim nad cd playerom, a project nije baš taman....
od cd playera na ovom sustavu sam proba samo neki jeftini sony (nešto300 ili 400)..... nije dugo bio kod mene, ali mi nije nimalo falio......
šteta što nisi u Ri..... da bi ti zvučnu da probaš..... ja sam možda malo subjektivan jer mi jednostavno njen zvuk paše.....
Slusam preko foobara....pro ject ionako ugasi sve i bit perfect je...... u usporedbi burrow-brown-na u projectu (jer je on ipak zasluzan za zvuk) i nad playeru rekao bih da player sa cd ovima ipak dosta cujno bolje zvuci od foobara i flacova.... nisam neki audiofil vise sam glazbofi i ne raspolazem nekim izrazima silnim da opisujem zvuk (citajreseravam se)l al i manje treniranom uhu ne bi promaklo.
znam da je flac zapravo nule i jedinice kao i wav s cda i da nebi trebalo biti razlike pa predpostavljam da je onda razlika u transportu ....

Da steta da nisi blize....ma naletice netko iz st....

pozz i hvala na pomoci.
zen_sux je offline   Reply With Quote