Traxdata je imao odlične CD medije. Imam u kolekciji vrlo stare Traxdate koji rade bez problema. Na osnovu dobrih iskustava kupovao sam i traxdata DVD medije. Moram reći da je to bilo gorko iskustvo. Mislim da je to jedan od najgorih "name" DVD medija prisutnih na našem tržištu. Kvaliteta je rapidno opadala iz serije u seriju. Ne kupujem ih već godinama ali se često susrećem sa ljudima koji mi donesu DVD ovog proizvođača koji ne mogu pročitati par mjeseci nakon snimanja ili čak odmah nakon što su nešto zapekli. Prijatelj mi je prije nekoliko mjeseci donio neotvoreno pakovanje ovih medija. Svi su bili totalno zgrebani. Vratio je to i uzeo Imation koji nije bio ništa bolji. Impresivno je da i danas prodavači savjetuju ove medije, a često vidim u Metrou kako ljudi kupuju Traxdatu, a kraj njih su jeftiniji Verbatim mediji. Probao sam nekoliko vrsti DL medija(za PS2 igre) i jedino sa Verbatimom nisam imao problema. Ako se dobro sjećam moj Samsung sa zadnjim firmware-om nije uopće mogao zapeći Traxdatu. Možda je do pekača ali na osnovu običnih DVD-a ne bih se iznenadio da ni DL nisu puno bolji.