View Single Post
Staro 09.02.2009., 22:41   #9
Đoko
Registered User

Datum registracije: Feb 2009
Problem s HD 2400

Za početak, pozdrav svima!

Ovako...prije tjedan - dva, uzeo sam novu grafičku karticu ATI Radeon HD 2400.Stavljena je u komp konfiguracije:

Windows XP Professional
SP 2
Intel Celeron 2,4 GHz
2 GB RAM - a
350 GB harda

Sa instaliranjem drivera s CD -a kojeg sam dobio uz nju, nekoliko puta se javlja greška u kojoj se strogo preporučuje da se instalacija prekine, no nisam prekinuo već sam ostavio da se instalira.Nakon restartiranja računala sve izgleda normalno, i dalje je tako.Instalirao sam jednu igru, čisto da isprobam novu grafičku.
Igru sam pokrenuo i ušao u nju, no sve su boje pomiješane, prikazuje se u nekoliko boja, itd.

Pomislio sam da je riječ o driverima, te sam probao reinstalirati drivere, no opet se javljala ista greška.

Zatim sam s ATI - jeve službene stranice skinuo najnovije drivere, jer to je bilo jedino čega sam se sjetio, no prilikom instalacije drivera, javila se poruka u kojoj je stajalo da setup ne propoznaje hardware za te drivere.

Nakon toga, sam odustao od daljnjeg prčkanja, a odgovore pokušao potražiti na raznim forumima, no pošto nisam naišao na sličan problem, odlučio sam se registrirati da vidim hoće li mi netko moći pomoći.

Pa eto, zanima me zna li netko u čemu bi ovdje mogao biti problem?

Pozdrav svima!
Đoko je offline   Reply With Quote