View Single Post
Staro 13.07.2004., 16:49   #32
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Originally posted by tor
Ma meni je ipak najčudnije kak to da Nvidia nije dosad izbacila gotove drivere? Pa nije vrag da ni za sebe nemaju probne primjerke grafulja za testrianje drivera?!?!?
Nešto mi tu ipak najviše smrdi, barem do sada Nvidia nije imala problema s "dobro izbalansiranim" driverima
Da do sad nisu napravili ono, bilo kakve final, huh.
Pa ima više razloga zakaj nema WHQL drivera.
Nije da ih nisu mogli izbaciti...ali...

Nvidia se još od FX serije srela sa nečim kaj je do sada bilo "exkluziva" ATI-ja a to je nekompatibilnost.
Onda nisu htjeli izdati nove zbog NV40 serije računajući na to da će se brže-bolje neke najigranije igre (Far Cry) barem malo moći prilagoditi da idu ko gluha svinja sa PS3 shaderima.

Tu je i najavljivani DX9c koji bi trebao donjeti novi kompajler i podršku da bi se bolje iskoristio NV40 hardware...

U biti nije problem napraviti BRZ driver-ali kompatibilni...eh...to je malo teže.

Imao sam na kompu par nekih ludih beta ATI-jevih drivera i išli su ko gluha svinja , ali nema govora da bi se takav driver mogao ukomponirati u paket od 20-tak MB i da podržava sve grafe dotičnog proizvođača sa takvom brzinom izvođenje bez problema.
Jelc je offline   Reply With Quote