View Single Post
Staro 06.02.2009., 23:55   #128
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor greg SE Pregled postova
@win32

neki stvarno i kupe antivirus. Cisto jer ne vole da im se definicije skidaju s nekih ruskih servera obradjene tako da preskacu favorite autora istih i slicno a free rjesenja su uskracena za opcije koje zele.
no price o poticanju autora dobrih programa ne pusim ni ja
Kada budem bio u mogucnosti kupovati AV, igre, OS i sve ostalo legalno...nece nitko biti sretniji od mene, ali da to radim sva placa bi mi otisla na software.....sa obzirom na nas standard.
Do toga trenutka se vec nekako snalazim....a svi znamo kako.
Nego, zanima me ovo.....Avast Antivirus 2009. Pro ima opciju koju nisam vidio kod niti jednog drugog AV-a (ili sam vidio, ali pod drugim imenom), a to je "VRDB". Dali mi moze netko reci sta je zapravo taj famozni "VRDB" i dali mi se isplati imati ga stalno ukljucenoga ili da ga iskljucim....nisam skuzio smisao te opcije u potpunosti. Koliko sam skuzio on skenira sve file-ove i u slucaju da dode do neke gluposti i navucem si neki virus na komp, taj "VRDB" sredi fileove tj. "popravi" ih ili sta!?

Posto imam dual-boot, XP + SP3 i Vista Ultimate 64bit + SP1, tako sam probao razlicite kombinacije AV i FW.
Na XP-u imam navedenu kombinaciju i radi za sada super, a na Visti sam do jucer za probu imao kompletan Comodo IS....i danas mu je trebalo skoro cijeli dan da mi skenira komp! Tako lose izvedeno rijesenje, tj. tako losu kombinaciju koju je Comodo napravio nisam mogao ni zamisliti. FW im je odlican i nemam nikakve zamjerke.....kada se namjesti sasvim super radi, ali ovaj integrirani AV je toliko los da nemam rijeci. Uistinu su mu trebali sati da mi skenira komp....na kraju sam sve stopirao i maknio kompletan Comodo sa Viste i stavio Outpost Security Suite Pro 2009 koji mi radi za sada odlicno i sasvim sam zadovoljan.....radi kako treba. Makar nisam bas pobornik "all in one" rijesenja, ali eto...radi kako treba i ja zadovoljan.
Vjerujem da je svaki program dobar tj. bolje ista, nego nista....ali ovo sa Comodom i njihovim integriranim AV je uistinu katastrofa.

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline   Reply With Quote