Citiraj:
Autor cruiser
S druge strane kad pogledam oko sebe nigdje ne vidim takvu duboku crnu boju kakvu daje ta plazma. Ljepo je to za vidjeti ali gdje to ima u stvarnom životu?
|
Ma ti si zabrija... Koliko si plazmi vidio u životu? Pa nijedna nema, u normalnom načinu rada, crnu boju tamnu kao i vlastiti okvir (ako je crn naravno)! To su gluposti!
Citiraj:
Autor mymoon
sonyjeva v4500 mi je jako loša na sd signalu.
|
Ne bi se složio da je jako loša slika na SD...
Citiraj:
Autor cruiser
v4500 mi nije bio ni u jednoj varijanti za kupnju zbog katastrofalne slike na SD signalu. Onda sam došao u Svetu Nedelju gdje je bio spojen na DVB-T preko svog tunera i bio iznenađen kvalitetom slike.
|
Eto odgovora! Ljudi moji pa skužite već jedom da postoji SHOP MODE način rada kod LCD TV-a i da slika koju vidite u dućanu nije ona koju ćete imat doma!!!
U Sv. Nedjelji je Sony uvoznik i potrudili su se malo s postavkama i slika je jako dobra. Drugi dućani TV samo upale i gledajte ljudi kako je loša SD slika... a na drugim TV-ima puste HD i slika ludilo i naivci kupuju.
Citiraj:
Autor Cortom10
stvar sa tom plazmom, naime, ona se čuje. I to onako SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS.
|
Pozadinski šum... općenito ga sve plazme imaju, više ili manje (tj. bučnije rade od LCD-a). Ne znam koliko je jak na A656 plazmi... ali moguće je da je kod dotičnog modela koji si gleda posebno izražen.
Međutim, u normalnom gledanju nebi smio smetat. Ako smeta, nije TV ok.