Citiraj:
Autor -POP-
No Country For Old Men
Tipičan film braće Coen, nažalost dokaz da su neki jednostavno ograničeni klasičnom radnjom filma. Film je predobar, par genijalnih prevrata u radnji. Svakako pogledati u svakom slučaju. Ne znam kako ovo nekom može biti loš film...
|
Film ti se može svidit ili ne svidit, 100 ljudi, 100 čudi

Ti nisu sudac da odlučiš jer film dobar ili loš ili pak da komentiraš da ga nekakvi ljudi ograničeni.... nisu skužili ili se pak pitaš kako nekome ovo može bit loše... A jebate kako - lipo

Pogotovo to ne možeš kad ispod za film koji je nekom drugom možda super, napišeš kratko i jasno da je debilan
Mislim nije da meni smeta (pogotovo jer nisi mene osobno ni kvota), al me iritira. Ako san se ja potrudija napisat zašto mi film nije "lega" onda ti napiši kontra argumente pa ću ljudi odvagnut i još se bolje snać u svemu tome, pa na račun toga film pogledat ili preskočit, tome i služe ova tema, jel tako?
nego, ontopic
Pogleda
In Bruges [2008]
Jebeni Briž

Jebene slike Brugesa kroz cijeli film, al koliko je god možda napravio reklamu samom gradu, toliko me šteti rečenicu koju Colin ponovi jedno 505 puta, jebeni Briž

Ok film, ne baš onakav kakve volim, malo....čudna radnja, prepuna besmislenih dijaloga koji btw. odlično dočaravaju stavrnost u kojoj su se našli tako da ne smeta, dobra rola već spomnutog Farrella (glavnog glumca btw), dobra pička i par vrhunskih baza. Šta će ti više od toga? Bacite oko ako niste