View Single Post
Staro 12.07.2004., 17:58   #14
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Eh da, treči igrač. To je ono što definitvno fali, barem što se tiče nas kupaca. I ATI i NVIDIA su došli nekako do plafona (svako na svoj načina) i imam osječaj da jednostavno pokušavaju izvuči pare bilo kako od nas i ne ferma ih previše što to točno izbacuju. Mislim, realno gledajuči na odnose među usporedivim grafama (a pri tome naravno zanemarujuči 3D mark i ostale niš korsti optimizirane testove) razlike su minimalne i što se tiče kvalitete i perfomansi Ako nekog zanima dobra igrivost za tu i tu lovu manje više i s jedne i s druge strane može se ubosti i više nego pristojna grafulja i igrati se s njome do mile volje. Tu izbor ide onom linijom - koja mu je firma draža. Mene osobno najmanje zanimaju igre i nikada nisam kupio a vjerojatno ni neču neku high end grafulju samo zbog toga. Svaku grafu kad malo pogledam nisam platio više od 1800 kuna a igrao sam se na njima i više nego periodično. A sad, ko je tu popušio to ostaje tek da se vidi. A da fali neko treči fali. Meni je nejaviše žao Kyro chipa jer je obečavao.
tor je offline   Reply With Quote