Citiraj:
Originally posted by Feelipe
Ovak... Kada sam sastavljao komp iskoristio sam boxirani kuler bartona 2500+... Nedavno se dogodio poprilicno zamjetan skok u temperaturi...
|
Od kad je to nedavno? Ako je od 21.06. onda ti je stvar u ovome:KALENDARSKI POČETAK LJETA!

A to ti samim time znači i porast temperature u kanti. Pogotovo ako ti je protok zraka loš (a koliko vidim, je).
Citiraj:
Dakle ciscenje kompa i novi kuler na bartona... The thing is prvi put se susrecem sa the PASTOM!!!!!1 E sada me pomal trta fata, bojim se da nesh ne uradim pogresno... Pa bi vas zamolio da opisete kak vi to radite... Eh da... Trebam takodjer ukloniti thermo materijal koji je ostao na procu... I sha sada
|
Teško da možeš nešto zabrljati. Očistiš sa nekom krpicom i proc i cooler i taaaaaaankoooo namažeš proc, iv vratiš cooler. Ali više mi se sviđa ovo:
Citiraj:
Jos jedno malecko 
Kontao sam stavljati vent koji upuhuje zrak u kuciste... koja je njegova idealna pozicija ako imam jedan vent na straznjoj strani koji tjera zrak van kucista...
eto... just a few question for my first post 
fala!
|
Puno bolja ideja nego ono sa skidanjem paste.. Idealna ti je pozicija ispred harda, tako da ubiješ dvije muhe jednim udarcem. Samo je pitanje da li na kućištu imaš mjesto za takav vent. Ako nemaš, bušilicu i fleksericu u ruke i udri!
Pozdrav Mostaru!!