View Single Post
Staro 12.07.2004., 08:35   #40
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp

Paske's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Re: Ne kužim

Citiraj:
Originally posted by KizzyLot
E care reci ti meni što je to tebi uopće trebalo.
Što ti nije bilo bolje da si odmah kupio 6800 GT koja ima 16 pajpa nego se tu išo zaje sa BIOSom. A vjeruj mi da nečeš dobiti rezultate jednake x800xt.

6800GT se može klokat na 6800 Ultra bez ikakvog dodatnog hlađenja. Već si tu uštedio para i vremena. Mislim, bezveze kupovat vodena hlađenja kad več imaš provjeren proizvod (6800GT) za kojeg si 100% siguran da ni u jednom trenutku neče zakazat. Za 6800Gt garantiraju da ga možeš dignut na razinu 6800 Ultra, a dobro znamo da x800Xt zaostaje za 6800Ultra i u kvaliteti slike i pomalo i u igrama. I još uz sve to ni vodeno hlađenje ti nije dovoljno da održiš normalnu temperaturu cijelog stroja. 4 dodatna pajpa koja nisu tvornički predviđena vjeruj mi nisu normalna za rad cijele kartice (mislim na zagrijavanje)

Priznajem da više cijenim nVidiju nego Ati ali moraš priznati da sam u pravu.
*khm *

Kao prvo očito nisi čitao cijeli post.

Connect 3D je iz ovog ili onog razloga X800 XT stavio kao X800 pro. Connect 3D X 800 pro je XT model s krivim BIOS-om.

Tako da ..... dpajur je kupio model XT za cijenu pro i dobio kick ass makinu. I da .... rezultati su identični XT modelu - jerbo je BIOS od XT-a stavljen na grafulju.

Kaj se tiće vodenog - ako se ne varam ono je za cijeli sistem u cilju boljeg hlađenja uz minimalnu buku. Ne eksluzivno za VGA.

Što se tiće OC-a ua GT, to ti nitko ne garantira. To što ljudi ( a i ja također ) spomju pod OC su prvi primjerci koji su namjerno pušteni van samo zbog marketinga. Jednom kada se serija 6800 ustali i dobje se više škarta - 6800 GT je 80% neće moći klokati na Ultra. To je čista ekonomija, nije Nvidi glupa. Isto to radi i Ati. Osim toga još uvjek ima jko malo tih grafulji na tržištu da se može govoriti o 100% OC-u na Ultru.

Oh i BTW - PRAVILA

Ati vs Nvidia, AMD vs Intel bez povoda se ne radi. To je veliki - NO, NO. Na kraju dana nema pobijednika, samo iritacija.
Paske je offline   Reply With Quote